miercuri, 28 mai 2014

AutoPro-IASI-inchidere-centralizata-iasi

AutoPro-IASI-inchidere-centralizată
Tel : 0744109395 .-iasi , montaj inchidere centralizata in iași ,
Ești singurul din parcare care deschide usa la mașină învartind cheia în portiera de la șofer , în timp ce toți ceilalți își deschid portiera de la 20 de metri distanță?
intra in rand cu lumea și fa upgrade la inchiderea centralizată.
AutoPro Iași pe siteul: http://autoproiasi.ro dispune de o varietate de telecomenzi pentru închiderea centralizată a portierelor la autoturisme , inclusiv sisteme de acționare la distanță și de alarmă.
Puteți face instalarea într-o dimineață , în iași,  închiderea centralizata cu telecomandă durează ca instalare aproximativ o oră . Reparațiile la închiderea centralizată daca este cazul durează mai mult și nu poate fi estimat dinainte cat va dura deoarece nu se poate prevedea dinainte ce sa defectat și ce operațiuni și costuri va implica repararea potrierei cu închidere centralizată de la mașină.
Autovehiculele dotate cu închidere centralizată la portiere utilizează o blocare acționată de motoraș de închidere centralizată ( actuator)
, controlat de un modul de închidere centralizată. Un comutator plasat în încuietoarea de la ușa soferului dă comanda modulului de închidere centralizată care la randul sau controlează motorașele de închidere centralizată din portiere.
Pentru a putea fi comandată închiderea mașinii fara sa folosim cheia , trebuie sa instalam o telecomandă pentru închiderea centralizată.
Actuatorii pentru închiderea centralizată se pot monta atat la mașinile care nu au fost dotate din fabrică cu motorașe în portieră pentru acționarea electrică a închiderii centralizate cat și ca reparație atunci cand una sau mai multe portiere nu se mai închid sau deschid centralizat , defectarea mecanismului centralizat din portieră poate duce la starea de portieră blocată , deblocarea portierei necesitand un efort suplimentar pentru unitatea de service care repara închiderea centralizată deoarece întai trebuie deblocată portiera mașinii și apoi reparată închiderea centralizată din portiera.
Dintre cautarile frecvente pe google referitor la servicii de reparații portiere cu închidere centralizată menționam: portiera blocata vw golf4 , portieră blocată vw passat b5, portiera blocată vw jetta.
https://www.youtube.com/watch?v=QtS-t4yQUPE
https://www.youtube.com/watch?v=M5oEo03_p3Y
https://www.youtube.com/watch?v=KMNfJRQ3NU4
AutoPro Iasi instalează închidere centralizată în iasi, Telefon: 0744109395.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu